feed BlicVesti

Blic online RSS - Vesti
  1. Pre oko dve nedelje naš epidemiolog i član Kriznog štaba najavio je da će upravo u ovo vreme broj novozaraženih krenuti da raste. Njegove zebnje su se obistinile, a to potvrđuju i najnovije korona brojke.
  2. Privremena predsednica Bolivije Žanin Anjes neće učestvovati na predstojećim izborima kako bi osnažila ostale kandidate, rivale bivšeg lidera zemlje Eva Moralesa.
  3. Ljubo Seferović i njegov sin Jasmin danas će biti saslušani u Republičkom javnom tužilaštvu zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina decom, saznaje Srpskainfo.
  4. Epidemiolog Branislav Tiodorović očekuje da građani koji se budu vraćali u zemlju budu onoliko savesni koliko su i u samoj zemlji, jer, kako kaže, postoji određeni procenat onih koji smatraju da su sve mere nepotrebne. Dodaje da je realno očekivati veće procente obolelih u narednim danima i apeluje na građane da se pridržavaju mera.
  5. Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je da su Nemačka i druge zapadne zemlje aktivno "kultivisale" (pripitomile) Organizaciju za zabranu hemijskog naoružanja (OPCW) u situaciji sa ruskim opozicionim liderom.