feed BlicVesti

Blic online RSS - Vesti
  1. Pacijent zaražen korona virusom u gradu Padova na severu Italije preminuo je, postavši tako prva žrtva tog virusa u Italiji, javili su italijanski mediji.
  2. U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, s maksimalnom temperaturom od sedam do 12 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.
  3. U objekatu koji će biti izgrađen na ostrvu Hios neće biti dozvoljen dugotrajni boravak migrantima, izjavio je danas grčki ministar za migracije i azil Notis Mitarakis uoči sastanka opštinskog saveta Hiosa o tražiocima azila.
  4. Včeras se u autobusu "Prometa Makarska# koji je vozio od Zagreba prema Splitu dogodio incident. Prema rečima putnika autobusa, haos je izazvala žena koja je muškarca optužila da ju je udario pa se krenula obračunati i s vozačima. Drama je završila kada je policijski presretač zaustavio autobus te su policajci iz vozila odveli ženu i muškarca, javljaju Vijesti.
  5. Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je ruski zvaničnik uhapšen u Španiji tokom poslovnog putovanja na zahtev SAD.