image
Predsednik Tomislav Nikoli ve vodi predizbornu kampanju, a to je dokazao i izjavom da smo „neuvoenjem sankcija Rusiji pokazali na ijoj smo strani“.
image
Kancelarija za Kosovo i Metohiju zahteva od privremenih institucija samouprave u Prištini da hitno uklone bilbord postavljen u Mušutištu kod Suve Reke, kojim se na najdirektniji na in raspiruje meunacionalna mr~nja i obeshrabruju Srbi koji su izrazili spremnost da se vrate u to selo.
image
Povodom referenduma u Republici Srpskoj o Danu Republike, Ivica Da i, ministar spoljnih poslova Srbije, ponovio je da se Srbija nee mešati u unutrašnje stvari BiH i Republike Srpske.
image
Jako grmljavinsko nevreme praeno sna~nim vetrom i ledom pogodilo je oko 17.30 sati šire podru je opštine Cazin.
image
Predsednik Srbije Tomislav Nikoli izrazio je danas o ekivanje da e predstojea poseta predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva Srbiji, otvoriti novo poglavlje u ekonomskim odnosima dve zemlje.
Sunday, 21 August 2016 20:24

Rasime, nije reč o Miloševiću, reč je o Srbiji

Written by
image
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Da i ve eras je poru io potpredsedniku Vlade i ministru trgovine Rasimu Ljajiu da izmišlja temu, "jer od njega niko, pa ni šef srpske diplomatije, nije tra~io podršku niti rehabilitaciju Slobodana Miloševia".
Sunday, 21 August 2016 20:24

PIK nema pravo da ruši odluke institucija Srpske

Written by
image
Savet za sprovoenje mira u BiH (PIK) nema pravo da ruši odluke institucija Republike Srpske, jasna je poruka koja sti~e iz Srpske uo i najavljene sednice PIK.
image
"Od roenja ~ivim ~ivot koji nije moj. Kad se pogledam u ogledalo, vidim nepoznatu devojku koja me za ueno gleda sa suzama u o ima, proklinjui telo koje joj ne pripada. Ja sam strejt muškarac zarobljen u telu ~ene".
Sunday, 21 August 2016 20:24

Snimak nadzornih kamera će da otkrije krivca

Written by
image
U sarajevskom hramu Preobra~enja Gospodnjeg jutros je izbio po~ar, a u trenutku njegovog izbijanja u prostorijama su se nalazili paroh edomir elmo, njegova supruga i radnica koji su pripremali prostorije za liturgiju.
Sunday, 21 August 2016 20:24

ZARATILI figurama na 80 talona društvenih igara

Written by
image
U KC Gradu osvajale su se teritorije, gradili se manastiri, vodile ljute bitke, a sve to samo sa kartama u rukama i nekoliko figurica na talonima - ovako je izgledao danas Dan društvenih igara.
Page 1 of 262